Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Citrinžolės eterinis aliejus gaunamas iš citrinžolių lapų. Prieš išgaunant aliejų lapai yra susmulkinami ir apdžiovinami. Citrinžolės yra kilusios iš Šri Lankos, auginamos Gvatemaloje. Citrinžolių eterinis aliejus plačiai naudojamas kosmetikoje - gaminami muilai, šampūnai, losjonai. 

Priemonės su citrinžolių aliejumi tinka riebiai, spuoguotai odai prižiūrėti. Citrinžolių eteriniu aliejumi galima aromatizuoti patalpas, panaikinti nemalonius kvapus.