Citrinžolių aliejus

Citrinžolių aliejus gaunamas iš citrinžolių lapų. Prieš išgaunant aliejų lapai yra susmulkinami ir apdžiovinami. Citrinžolės yra kilusios iš Šri Lankos, auginamos Gvatemaloje. Citrinžolių eterinis aliejus plačiai naudojamas kosmetikoje – gaminami muilai, šampūnai, losjonai. 

Priemonės su citrinžolių aliejumi tinka riebiai, spuoguotai odai prižiūrėti. Citrinžolių eteriniu aliejumi galima aromatizuoti patalpas, panaikinti nemalonius kvapus.

Įvertinkite straipsnį

Spauskite žvaigždutę norėdami įvertinti

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Vertinimų skaičius 0

Vertinimų nėra. Būk pirmas!

Komentuoti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *